Försäljningsvillkor

Du behöver ha ett registrerat företag och vara registrerad som återförsäljare hos oss för att handla direkt via vår webbshop.
​Genom att beställa erbjuds du att köpa en produkt och omfattas av följande villkor. Alla beställningar är föremål för tillgänglighet och bekräftelse på orderpriset. Leveranstiderna kan variera beroende på tillgänglighet och med förbehåll för eventuella förseningar som uppstår till följd av postförseningar eller force majeure som vi inte ansvarar för.

​För att kunna avtala ett kontrakt med HREquipment (Hestamann Ridsport) måste du således vara över 18 år samt vara en godkänd återförsäljare hos HR Equipment. HREquipment (Hestamann Ridsport) behåller sig rätten att vägra en begäran från dig. Om din beställning är godkänd meddelar vi dig via e-post och vi bekräftar beställningen samt leveranstiden. När du gör en beställning åtar du dig att alla uppgifter du ger oss är sanna och korrekta, att du är auktoriserad användare och att betala inom avsatt tid för att täcka kostnaden för varorna. Produktbilder kan innehålla andra produkter som inte är viktiga för inköpet.

Vårt kontrakt

​När du beställer får du ett bekräftelse e-post som bekräftar kvittot på din beställning: detta e-postmeddelande är endast en bekräftelse och kommer inte att utgöra acceptans av din beställning. Ett avtal mellan oss kommer inte att bildas förrän vi skickar dig bekräftelse via e-post att de varor du beställt har skickats till dig.

Priser

Angivna grossistpriser är exklusiv moms medans rekommenderade handelspriser inkluderar moms (25% sverige). Alla priser är i SEK. Priserna kan ändras under utcheckningsförfarandet på grund av olika beskattningar i det land du bor i. Enligt skattelagen betalar kunder i andra länder skatter enligt lokala skatteregler.

Frakt- och leveranskostnader läggs till i kassan och den totala kostnaden kommer att visas i slutet av kassan.

Samtidigt som vi försöker se till att alla detaljer, beskrivningar och priser som visas på den här webbplatsen är korrekta, kan fel uppstå. Om vi ​​upptäcker ett fel i priset på varor som du beställt informerar vi dig om detta så snart som möjligt och ger dig möjlighet att bekräfta din beställning till rätt pris eller avbryta det. Om vi ​​inte kan kontakta dig behandlar vi beställningen som avbokad. Om du avbryter och du redan har betalat för varorna får du full återbetalning.

Betalningar

Endast faktura vid leverans är tillgängligt. Betaltiden är 10 dagar. 
Ej utlösta paket debiteras med 400 sek

Retur & Byte

Retur

​Kontakta oss före en eventuell retur och sänd oss kvittot via e-post.
​Vid distanshandel har du 14 dagars öppet köp/ångerrätt från den dagen du fått paketet. Förpackning och produkt ska naturligtvis vara i oskadat/oanvänt skick, samt i original förpackning.
​Retur är ogiltig om du använder produkten på ett sätt som minskar dess värde. Förvara originalförpackningen tills du har bestämt dig för att behålla produkterna. Retur utan rätt förpackning sänker produktens värde och rätten till retur avvisas.
Alla etiketter måste vara med. Dina pengar kommer att återbetalas tillbaka till det kreditkort som beställningen placerades på, eller på bankkontot som pengarna överfördes från. Du kan bara returnera varan efter att du skickat kvittot i ett mail.

​När du utnyttjar din ångerrätt betalar du fraktkostnaderna själv för att returnera varorna.

​OBS! Kontakta oss före en eventuell retur!

Byte

Du kan byta ut ett objekt för en annan storlek eller färg, men inte för en annan produkt. Om vi ​​inte kan ge dig den storlek eller färg du behöver, kommer du att kontaktas och erbjudas en återbetalning av dina pengar.
Vid byte av t.e.x. färg eller storlek står du själv för returkostnaden av den vara du vill byta ut. Vänligen kontakta oss för ett eventuellt byte

Reklamation

Vid reklamation kan varan lämnas i vår butik eller skickas till oss. Reklamation gäller ej vid förslitningsskador.
​Kontakta oss före en reklamation.

Postadress (vid retur/byte/reklamation):

Hestamann Ridsport
Källebodavägen 115-4
​29394 Kyrkhult

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, prisfel, slutförsäljning eller leverantörsförseningar.
​Vi följer konsumentköplagen vad gäller vid köp i butik och vid distanshandeln.
​Ej utlösta paket debiteras med 400 sek.